Fjord cruise & kultur - Arctic Expedition

Adresse: Strandveien 6, 9600 Tromsø Dato: Torsdag 5 des 2019 - søndag 12 apr 2020 Vis kart

Adresse: Strandveien 6, 9600 Tromsø

Er du klar for å seile på vinterfjorden i Nord-Norge, og lære om lokal historie og kultur?

Det er noe magisk med vinterlandskapet i nord. Dyreliv, fiske, aquakultur, bygder, arktisk vær og elementer, og ikke minst det arktiske fjordlandskapet. Vi avslutter båtturen med et besøk på Full Steam med en guidet tur gjennom den viktige historien om skreifisket, fra båt til eksport, tørrfisken og tranens viktige rolle, inkludert en smak av de gode råvarene!

De magiske vinterfjordene i Nord-Norge må oppleves. Bli med oss på fjordcruise i havområdene rundt Tromsø. Vi lover deg en flott båttur med fantastisk utsikt over byen, fjellene og fjordene. En utmerket måte å se det maleriske arktiske landskapet og de fantastiske naturomgivelsene utenfor bysentrum. I tillegg får du en guidet visning på ærverdige Bangsundbrygga og restauranten Full Steam.

Våre kunnskapsrike, engelsktalende guider og verter vil gi en introduksjon til lokal historie og kultur, vise dere presentasjoner om området, historien, dyrelivet og økosystemet i Arktis. Vi seiler der hvor været er best, for å være sikker på å gi deg den beste opplevelsen. Vi har 3 båter vi kan bruke, for å være sikker på at alle får plass, Leone, Strønstad og Aurora Explorer.

Velkommen til cruise på fjorden i varm og komfortabel båt. Avgang fra Tromsø sentrum, hver dag kl 09:00. Kle deg godt og ta med kamera. Det er kiosk ombord hvor du kan kjøpe mat og kald drikke.

Periode: 1. desember – 14. april
Avgangstid og sted: hver dag kl 09:00 fra kaia ved Kystens Hus, Stortorget 1
Varighet 5-7 timer
Inkludert: Transport, redningsvest, varm drikke, kjeks, kjeledress, besøk til Full Steam restaurant / museum med guidet tur om tørrfisk-kultur, smaking av kaviar og tørrfisk.
Ta med deg: varme klær, sko, lue og votter
Antall deltagere: 50
Vanskelighetsgrad: Lett/familievennlig

Vis mer

Bestill nå

Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

Build: 24.01.2020 12:19:04, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8402.cbischannel-30852 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails